Cursos de llengua catalana - Consorci per a la Normalització Lingüística

Què és?

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) és l’òrgan territorial d’aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, l’objectiu del qual és la difusió del coneixement i l’ús del català en tots els àmbits.

Als centres del CPNL es poden realitzar cursos de llengua catalana per a tots els nivells, des dels bàsics d’inserció fins a cursos d’especialització.

A qui s’adrecen els cursos?

S’han d’haver complert els 18 anys fets o tenir 16 anys i no haver fet l’escolarització obligatòria a Catalunya.

En el moment de la inscripció es fa una prova de coneixement de la llengua catalana per tal de situar l’alumne en el nivell més adequat.

En finalitzar el curs es lliura a cada alumne un certificat d’assistència i aprofitament, si escau, així com una recomanació per inscriure’s en els cursos bàsics de currículum.

Preinscripció i matriculació

A Barcelona, consulteu les dates i els horaris de matriculació al web del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona o truqueu al centre on voleu fer el curs.

On es fan?

Consulteu quin és el centre, servei o oficina que teniu més a prop al web del CNL de Barcelona.

Per a la població nouvinguda a la ciutat de Barcelona, el CNL ofereix cursos de català de nivell bàsic (B1, B2, B3 i CB). Consulteu informació sobre aquests cursos en diversos idiomes al web del CPNL.

Més informació a:

  • Espai Llengua i Cultura
    Adreça: c/ Avinyó, 52.
  • Centre d'Acolliment Lingüístic
    Adreça: Pl. Catalunya, 9, 2n 1a.
    Tel. 902 075 060

També pot ser del vostre interès participar com a aprenents en el Programa Voluntariat per la llengua, del CPNL, l'objectiu del qual és facilitar la pràctica del català, en contextos reals.

Vols saber-ne més?