Espai familiar

Què és?

És un servei orientat a les famílies amb infants menors de 3 anys, als quals ofereix un espai de joc i relació, on els infants poden explorar i relacionar-se entre ells i amb els adults, i on les famílies poden compartir entre elles la seva experiència d’educar i fer créixer els seus fills i filles.

Què ofereix als infants?

Posa al seu abast un espai per jugar, amb materials adients i on es fan propostes d’activitat amb intencionalitat educativa, per tal que nens i nenes de diferents edats puguin explorar, conèixer, divertir-se i aprendre a relacionar-se entre ells i amb els adults.

Què ofereix a les famílies?

Les famílies tenen la possibilitat de veure els infants en acció, fora de l’àmbit familiar, i poden compartir entre elles, i amb professionals, la seva experiència i vivències. En facilitar la relació entre les famílies, l’espai familiar afavoreix les relacions d’ajuda i solidaritat entre elles i actua preventivament en contra de l’aïllament familiar.

On són?

Trobareu els diferents llocs de la ciutat on s’imparteix el programa al web de l’Ajuntament de Barcelona.

Qui i com es pot participar?

Famílies amb fills i filles entre 0 i 3 anys. Per participar-hi cal posar-se en contacte directament amb qualsevol dels espais de l’apartat anterior.

Horaris i condicions d’ús

Hi ha torn de matí i torn de tarda. Es pot assistir a dues sessions setmanals que tenen una durada de dues hores i mitja cada una.

Més informació

Institut d’Educació de Barcelona (IMEB)
www.bcn.cat/educacio
Pl. Espanya, 5.
Tel. 93 402 36 63