Fer esport

Esport en edat escolar

L’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració dels centres educatius i del teixit associatiu de la ciutat, desenvolupa el Pla de l’Esport en Edat Escolar, que pretén la promoció de la pràctica esportiva entre els infants i joves d'entre 3 i 18 anys fora de l'horari escolar com a instrument de transmissió de valors educatius i per fomentar hàbits més saludables.

En el marc d’aquest pla, cada curs elaborem una guia a través de la qual posem a l’abast de les famílies la informació que les entitats, instal·lacions i centres educatius adherits al projecte volen difondre sobre la seva oferta d’activitats físiques i esportives adreçades a infants i joves.

Guia d’oferta esportiva per a joves i infants Curs 2015-2016:

Activitat física i esport per a joves i adults

La ciutat compta amb instal·lacions i equipaments molt diversos que permeten la pràctica d’un variat ventall d’activitats físiques i esportives.

Consulteu els recursos esportius públics que ofereix la ciutat:

Si el que t’interessa és realitzar algun tipus d’activitat física amb l’objectiu de fer salut, el Pla Barcelona Activitat Física i Salut posa al teu abast diverses possibilitats de pràctica d’exercici físic que van des de l’oferta a les instal·lacions esportives municipals de la ciutat fins a rutes de caminades en tots els districtes, passant per la pràctica del tai-txi en alguns parcs de la ciutat.

Consulteu el programa d’activitats físiques saludables en format PDF.

En cas que el teu interès sigui la pràctica d’un esport concret a nivell federat, existeixen nombrosos clubs i entitats privades que desenvolupen tot tipus de pràctiques esportives i que, habitualment, estan obertes a la participació de tothom en funció de la seva edat i del seu nivell de pràctica.

Consulteu el cercador de clubs i federacions esportives al web de l’Ajuntament de Barcelona: