Ja tenim un fill

Què és?

És un programa impulsat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona que es porta a terme en col·laboració amb els districtes de la ciutat i amb l’Institut Català de la Salut.

El propòsit del programa és facilitar a les famílies amb nadons un espai de trobada i d’intercanvi on puguin compartir les seves vivències i experiències, reforçar una percepció positiva de la maternitat i de la seva competència com a mares i/o pares.

En grup, s’ofereix suport i es promou l’ajuda mútua entre les famílies. Compta amb la participació de professionals del món de l’educació, la salut i l’atenció a les dones. Els pares i mares reben informació que els ajuda a comprendre millor el seu infant.

On són?

El programa es realitza en locals de fàcil accés. En general, s’ubica en un equipament municipal o dels serveis públics de la salut, per tal que sigui fàcilment identificable i afavoreixi el flux i l’assistència de les famílies.

Trobareu els diferents llocs de la ciutat on s’imparteix el programa al web de l’Ajuntament de Barcelona.

Qui i com es pot participar?

El programa està centrat preferentment en les dones que han estat mares, que poden participar-hi amb la seva criatura, des de les darreres setmanes de la gestació fins als 8 mesos de vida de l’infant.

Per participar-hi, cal posar-se en contacte directament amb qualsevol dels espais de l’apartat anterior.

Horaris i condicions d’ús

Hi ha torn de matí i torn de tarda. La sessió és setmanal i té una durada de dues hores i mitja.

Més informació

Institut d’Educació de Barcelona (IMEB)
www.bcn.cat/educacio
Pl. Espanya, 5.
Tel. 93 402 36 63